Vročica muzikalov

Das Musical Fieber je kolaž muzikalnih uspešnic. Skupina je uprizorila dober šov z doživetim petjem in energičnim plesom. Povezovalka je posamezne točke humorno povezala v zabavno zgodbo. Dogajanje je bilo skozi vso predstavo razgibano, delovali so usklajeno, in občinstvo je “notri padlo”.

Šele po ogledu posnetkov pa sem opazil, da pri plesnih točkah sploh niso vrhunsko blesteli in tudi nekaterih pesmi niso najlepše zapeli. Ampak v živo je bilo fantastično. Dobrih stvari včasih ne smeš preveč od blizu pogledati. 🙂

Boney M so še vedno kul, še posebno v Daddy Cool. Muzikal s tem imenom gosti v Londonu do 17. februarja in pride 23. aprila v Berlin

Skupino Boney M je s karibskimi pevkami in pevcem sestavil kontroverzni zahodno nemški producent Frank Fariana. Pesem Rasputin je bila zelo priljubljena v Sovjetski zvezi. Sploh so Boney M poleg Abbe najbolj popularna zahodna skupina na vzhodni zemeljski polobli.

Ob tebi si želim kričati, “Shout!”

Nato pa: “Meine Damen und Herren, Zwanzig Minuten Pause!” Na sredini predstave je vedno odmor. To je čas za toaleto, cigareto in klepet. Če dvorana ni razprodana, je to priložnost za švercanje oziroma zastonj ogled drugega dela.

Le kako bi obiskovalci (in organizator) sprejeli muzikal The Drowsy Chaperone, ki je namenoma enodejanka in ki se v tekstu ponorčuje iz odmorov v muzikalih na Broadwayu?

Pesem I’ve had the time of my life je ena najlepših iz filma Umazani ples.

Abba mania je še vedno v formi.

Greased Lightnin’ iz filma Briljantina.

Fantom iz opere v nemščini … Melodija, ki se zavrta v uho.

Še nekaj o naslovu: Kam pa pridemo brez muzikalov?

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: