Reptili nad Teksasom


Množično opazovanje svetlobe, ki so jo oddajali neznani leteči predmeti nad Teksasom (Stephenville) 8. januarja letos je bilo najbolj množično po letu 1997, ko so jih opazili nad Arizono (Phoenix). Očividci so objekt opisali kot zelo dolgo plovilo (angl. craft), trikotne oblike. Plovilo se je s hitrostjo kakih 500 kilometrov na uro približevalo mestu Stephenville, se nad njim za kratek čas ustavilo, pri tem pa ni bilo slišati nobenega hrupa. Ko je odletelo, sta se kmalu zatem na nebu pojavila dva vojaška lovca, kot da ga zasledujeta (angl. pursuit).

Ameriška vojska je zanikala, da bi kaj imela pri tem. Na svojih radarjih ni zaznala nič posebnega. Tisti večer naj bi sicer dvakrat poleteli formaciji letal.

Kaj pa se je v resnici dogajalo?

Bil je lep, sončen dan, sledila sta prelep sončni zahod s čudovito harmonijo toplih barv ter noč, katere nežno spokojnost so sprva prebadale le pobožične zvezdice. Še predno so se prebivalci teksaškega mesteca odpravili spat, pa se je prebudil Veliki zmaj, gospodar reptilov. Poletel je na nočni obhod, da se naužije ugodnih kozmičnih žarkov …

Vse je jasno: krila skupaj s telesom med letom tvorijo trikotno obliko, pri letu ne povzročajo močnega hrupa, le veter močneje zapiha v okolici; slepilno svetlobo je povzročil Markešev zmajev ogenj.

Ufološki poduk: reptili niso marsovci. 😉

Advertisements

3 komentarji to “Reptili nad Teksasom”

  1. kameleonka Says:

    Tile reptili so se pa kar razpasli! 🙂

  2. ervinator Says:

    Trdoživa vrsta … 😉


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: