Krompirjev kebab

 
 

Zdaj ko Slovenija obvlada dürum kebab , bi se spodobilo ponudbo razširiti še s kebabom, postreženem v pečenem krompirju (turško: dönerli firin kumpir). Ampak glede na to, da niti krompirjevega bureka nimamo (bošnjaško: krompirača), je do krompirjevega kebaba še daleč. 😕

Restavracija: Doy Doy v Frankfurtu. Postreženo bi lahko dobil tudi za s sabo.

Advertisements

3 komentarji to “Krompirjev kebab”

  1. easyriderka Says:

    No, drgač pa prvič slišim za kej tajga.

  2. pinocchio Says:

    Neki podobnega sem jedla v španiji, če se ne motim … ogromn pečen krompir in razpolovljen, nato pa nafilan z različnimi nadevi po želji – šunka, sir, koruza in druga zelenjava …. naravnost odlično! Kombinacije s kebab mesom pa nisem še nikoli videla …

  3. ervinator Says:

    V Španiji sem opazil, da imajo predvsem v Andaluziji radi krompir na krožniku. Začuda kebab v Španiji ni popularen.

    Tak ogromen, razklan, pečen krompir imajo zelo radi v Nemčiji. Običajno ga močno zabelijo. Še raje imajo ocvrti krompirček skupaj z mastnim mesom.

    Mimogrede, letos je Slovenija dobila spomenik krompirju. 🙂


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: