Prerokovalka Vlatka

Jasnovidka Vlatka” v Jani napoveduje:

Borut Pahor ne bo vzdržal, ljudje bodo šli na ceste, uradna medicina se bo povezala z alternativno medicino. Na splošno bo za Slovenijo boljše takrat, ko bo vlado vodila ženska, kar se bo zgodilo najpozneje v naslednjem mandatu. To bo sposobna, humana ženska, ki se ne ukvarja s politiko, je pa njen mož član evropskega parlamenta. Njeno ime: Dragica Novak Štokelj.

😆 😆 😆 😆 😆

Res je, draga Dragica se ne ukvarja s politiko. Pač pa rada politizira, piše neumnosti in žali drugače misleče. Z aktivno podporo steklemu prijatelju Niku Brumnu v slovenskem spletu spodbuja sovraštvo in razpihuje nestrpnost.

Kdor takšni osebi napoveduje kariero na katerem od vodilnih državniških položajev, nima pojma o politiki. Napovedi takšnega jasnovidca niso vredne cene papirja, na katerem so natisnjene. Potemtakem to ni jasnovidnost, ampak slabovidnost.

Gre kdo stavit? :mrgreen:

Advertisements

9 komentarjev to “Prerokovalka Vlatka”

 1. kisasi Says:

  “Z aktivno podporo steklemu prijatelju Niku Brumnu v slovenskem spletu spodbuja sovraštvo in razpihuje nestrpnost.
  Kdor takšni osebi napoveduje kariero na katerem od vodilnih državniških položajev, nima pojma o politiki.”
  Ne bi šel stavit. Ravno takšna oseba ima vse pogoje, da je uspešna v politiki!
  Tam bo dalje počenjala enake stvari, pa še bolj bo v centru pozornosti kot zdaj, kar ji je pravzaprav osnovna hrana. Pusti Dragico brez pozornosti in shirala bo kot odsluženi tekmovalni hrt v Španiji.

 2. ervinator Says:

  Relativno uspešna v politiki kot na primer Jelinčič. Ampak do premierskega položaja pa takle v Sloveniji ne more priti.

  P.s.: Spomnil si me na članek o prezeblih hrtih v Kranjski gori. Mučenja ne privoščim nobeni živali ali človeku.

 3. kisasi Says:

  Glede na to, da je že na virtualni ravni uspela skregati pol Slovenije menda res ne. Večerovi komentarji so zaradi nje in njenega pittbula izvodeneli, Dnevnikov forum je bil ukinjen, razprtije je naredila v šoli, na sestanku predstavnikov staršev, pa so ji to preprečili, da o blogih ne govorimo.
  Ta oseba je popolnoma egocentrična in odvisna od tega, da je v središču pozornosti. Za vsako ceno. Do ljudi, ki bi ji lahko kakorkoli koristili, je priliznjena in sladka, če pa v tebi ne vidi nobene možne koristi, pa pokaže pravi obraz. Če bi bila Vlatka, ne jasnovidka, pač pa samo dobra opazovalka, bi ji to moralo biti popolnoma jasno, saj sovražnosti te osebe ni mogoče spregledati, če se ji kdo upa zoperstaviti. Načela krščanstva pozabi v tistem trenutku, ko nisi enakega mnenja z njo.
  Vtis poskuša delati s svojimi poznanstvi, ki so oh in ah in nasploh naj naj, zraven pa predava o skromnosti. Skratka oseba, ki je ne bi želel imeti niti v svoji bližini, kaj šele, da bi negoval stike z njo.
  Tudi Vlatka bo mogoče nekoč dojela, da je le orodje v njenih rokah, kar pa sedaj “jasnovidno” napovem, da se lahko zgodi zelo pozno, saj DNŠ ni toliko neumna, da si bi v tem trenutku sama uničila svoj zvesti fanclub, ki ji tako vdano pomaga pri njenih zamislih kako prilesti na vrh.

  Živi bili pa videli 🙂

 4. ervinator Says:

  Po svoje je kar zabavno opazovati, kaj se dogaja na živalski farmi DNŠ. Le nos si je treba močno zamašiti. Kot je zdaj videti, je debeli Minimus čedalje bolj ljubosumen na blond Cvilkico. Ne bo me začudilo, če se bodo nekega lepega dne trije prašičji egi požrli med seboj …

 5. ervinator Says:

  Dragica se huduje in javno sprašuje, odkje mi poznavanje prašičjih egov.

  V odgovor dotični gospe, ki ji sicer težavo dela že štetje do 3 (prav tam), podobno kakor njej „intelektualno” in „duhovno” doraslemu lažnivcu Niku Brumnu, in ki sveto verjame, da imajo vsi kipi tega sveta levo nogo naprej (poglej sličice!), kar tukaj ustrežem, in sicer analogno njenemu „ljubečemu” oziroma „poduhovljenemu” stilu:

  Za razumevanje norčavih kozlarij, neslanih neumnosti in zlobnih laži, ki jih producirata negativca N & N (Niko in Ništarija) in ki jih s svojimi smrdljivimi zvarki začini še „vudu prerokovalka” Vlatka – predlagam v branje Orwellovo Živalsko farmo. Pomaga tudi študij klinične psihologije, ob samem obisku svinjaka trojice preventivno še maska ali vsaj ščipalka za nos.

 6. ervinator Says:

  Po tem, kako Naša Dragica zagovarja skorumpiranega Zorana Thalerja (tukaj in tukaj), me ne bi presenetilo, če bomo izvedeli, da je tudi sama vpletena v mutivoda-posle.

 7. Bimbo Says:

  Ervinator, saj ima Dragica verjetno vsaj malo prav. Zaradi tistega (domnevnega?) žegna pravne službe je Severinova tarifa znašala “le” 12 jurjev, Strasserjeva in Thalerjeva pa okroglih sto jurjev. Razlika 88 jurjev razgalja cenovna razmerja med legalno in ilegalno trgovino, oziroma med plačo navadnega policista in tajnega agenta (Thalerja).

  Morda bi zdaj veljalo po zdravju vprašati tudi tisto pravno službo, ki naj bi (domnevno) odobrila možnost, da poslanec poldrugo mesečno bruto plačo “zasluži” kar s tem, da v postopek pošlje besedilo (nekaj stavkov), ki mu ga napišejo drugi. Ampak mislim, da se tudi v presvetli Evropi na to temo ne bo kaj prida razčiščevalo, predvsem ne pred očmi širše javnosti (beri: volivcev in davkoplačevalcev).

 8. ervinator Says:

  Bimbo, menda nisi res tak bimbo, da Dragici verjameš poskus tako neumnega zagovora. Nekaj bi že moralo biti jasno vsakemu kritičnemu opazovalcu, ki pač ni vpleten v kake klientelistične povezave: Evropski parlament poslancem ne dovoljuje prejemanja denarja za vlaganje naročenih amandmanjev. To je kaznivo dejanje. Dejansko tudi romunski poslanec sam zanika, da bi denar prejel v ta namen, ampak za svetovanje.

 9. Bimbo Says:

  Ervinator, seveda nisem padel na limanice Dragice. Toda ne verjamem v etično in moralno neoporečnost tega, da lahko poslanec ob svoji funkciji tako mimogrede še malo svetuje. O tem, kako pripraviti in spraviti skozi kakšno dopolnilo? S pozicije in z avtoriteto poslanca?
  Menim, da smo nekje v preteklosti nekako izgubili občutek za osnove spodobnosti, kar nas je pripeljalo do tega, da imamo težave pri ugotavljanju vseh mogočih nasprotij interesov.


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: